Krehalon – vreće

Kao generalni zastupnik za područje Srbije, Makedonije, BiH i Crne Gore u svojoj ponudi imamo i proizvode kompanije Krehalon.

Krehalon je holandska kompanija, osnovana od strane japanske korporacije KUREHA, i lider je u proizvodnji filmova, vrećica i creva za pakovanje prehrambenih proizvoda (mesa, sira, ribe, …)

Iz ponude komapnije Krehalon izdvajamo:

 • ML vrećice – Koriste se u industriji mesa, sira, živine, divljači i ribe, a zbog svoje barijerne slojevite zaštite imaju idealne osobine za proizvode u vakuum pakovanju.  One su visoke čvrstoće, rastegljive i termo skupljajuće.
  Dostupni su sledeći tipovi ML vrećica:
  • ML – vrećice standardnog kvaliteta za generalnu primenu pri čemu imaju najnižu propustljivost gasa.
  • MLF 3 – vrećice sa modifikovanom barijerom za sireve, niske produkcije gasa i dozvoljavaju propuštanje CO2.
  • MLF 4 – vrećice sa modifikovanom barijerom za sireve, srednje produkcije gasa i dozvoljavaju propuštanje CO2.
  • MLF 5 – vrećice sa modifikovanom barijerom za sireve, visoke produkcije gasa i dozvoljavaju propuštanje CO2.

Sve vrste vrećica su dostupne u providnoj, beloj, žutoj, narandžastoj, roze, zelenoj i crvenoj boji.

Veličine vrećica zavise od toga da li je var na dnu (širina: 165 – 600mm, dužina: 200 – 1300mm) ili sa strane (širina: 90 – 450mm, dužina: 165 – 600mm). Debljina vrećica za sireve je 60 mikrona.

Idealna termo skupljajuća temperatura za sve vrste vrećica je 85ºC.

Creva – Namenjena su za upotrebu na raznim proizvodima kao što su proizvodi od mesa, živinskog mesa, ribe, sirevi,…i obezbeđuju izuzetnu zaštitu, kvalitet i karakteristike svim proizvodima koji su upakovani u njih.
Dostupne dužine/širine creva se kreću od 55mm do 80mm/500m, debljina creva je 48 mikrona, a na raspolaganju su providna, boja ćilibara, crna, braon, krem, zlatna, roza, crvena, srebrna, bela i žuta creva.