O nama

Novi Trading NS DOO je porodična kompanija osnovana 2001. godine u Novom Sadu kao sestrinska firma kompanije Novi Trading B.V. iz Holandije.

Naša osnovna delatnost je proizvodnja poljoprivrednih proizvoda, uvoz i izvoz prehrambenih i poljoprivrednih proizvoda kao i sirovina za prehrambenu industriju.

Prednost naše firme je u tome što svim našim klijentima obezbeđujemo i savetodavne usluge pomažući im da za što kraće vreme pronađu najbolje rešenje za svoje potrebe, bilo da je u pitanju transport, plasman ili korišćenje naših proizvoda.

Osim sa kompanijama iz Holandije i Srbije sarađujemo i sa mnogobrojnim kompanijama iz cele E.U. kao i sa kompanijama na teritoriji Balkana. Klijentima iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije obezbeđujemo najkvalitetnije proizvode i sirovine iz E.U., a zatim gotove proizvode plasiramo na evropsko tržište.

Stručnost i kvalitet potvrđuju klijenti sa kojima sarađujemo, što na teritoriji Srbije predstavljaju skoro sve registrovane mlekare (Novosadska mlekara, Mlekoprodukt Zrenjanin, Imlek, Niška mlekara, Impaz Zaječar), radionice, sirila, ali i giganti poput Victoria group, Dijamant Zrenjanin, Invej doo-Vital Vrbas, Marbo Maglić, Polimark, Swisslion Takovo, …

Pored magacinskog i kancelarijskog prostora od 8000m2, u svom sastavu posedujemo i poljoprivrednu proizvodnju sa obradivim površinama od 800 ha, kao i prateću mehanizaciju.

Naš tim čini oko 100 zaposlenih a glavnu vezu između klijenata predstavlja 15 komercijalista.

Ovlašćeni smo zastupnici, za područje Balkana, za KREHALON iz Holandije, BK GIULINI CHEMIE iz Nemačke, DSM FOOD SPECIALITIES iz Holandije.

Novi Trading NS predstavlja spoj inovacija, iskustva i stručnosti i to je ono zbog čega su baš nas izabrali brojni klijenti

PDV obrazac